Laagste lesgeld

De studiekosten voor al onze opleidingen (m.u.v. enkele beauty-opleidingen) zijn all-in. Dat betekent dat je één bedrag betaalt waarin alle kosten zijn inbegrepen, en jij dus nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan!

We houden graag het lesgeld laag voor onze studenten. Daarom stunten we niet met bijvoorbeeld "gratis" tablets of laptops, waarbij de kosten toch aan de student worden doorberekend. Ons uitgangspunt is transparantie, en het lesgeld omvat alleen wat nodig is om jouw doel te bereiken: goed studiemateriaal, professionele begeleiding en een waardevol diploma.

Voldoe je het lesgeld graag in termijnen? Dat kan! De termijnbedragen staan overzichtelijk genoemd op de pagina van jouw favoriete opleiding.

Thuisstudies incl.

• De opleidingsmap
  • 12 maanden online begeleiding
  • Toegang tot de online leeromgeving
  • Het examen en evt. herexamen(s)
  • Jouw diploma

Klassikaal incl.

• De opleidingsmap
  • Klassikale lessen van een professionele docent
  • Toegang tot de online leeromgeving
  • Het examen en evt. herexamen(s)
  • Jouw diploma

Belastingteruggaaf

De Belastingdienst betaalt indirect een gedeelte van jouw opleiding. Je mag jouw studiekosten en scholingsuitgaven vanaf een bepaald bedrag als aftrekpost opgeven tijdens de aangifte inkomstenbelasting. Kijk op de website van de Belastingdienst voor de actuele informatie.

Materialen

Voor sommige opleidingen is eigen materiaal nodig. Dit vind je terug op de desbetreffende cursuspagina. Eigen materiaal aankopen heeft zijn voordelen: je bent bij schoonheidsopleidingen zeker van een optimale hygiëne en kunt thuis oefenen. Bovendien is het een goede investering voor je activiteiten na je opleiding. Voor een deel van de schoonheidsopleidingen werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld. Dit pakket kun je bestellen op Schoonheidshandel.com. Je geniet daarbij van groothandelsprijzen. Het staat je echter vrij om jouw materialen bij een winkel naar keuze aan te schaffen.

Geld terug van de Belastingdienst