Start een carrière in de IT-sector!

22/07/2022 Robert de Bruijn

Het internet: waarschijnlijk merk je elke dag dat het overal om ons heen is en we het op elk apparaat gebruiken. Dankzij deze uitvinding hebben we de mogelijkheid om onze ideeën en culturen met elkaar te delen, contact te maken met mensen uit andere delen van de wereld en zelfs een revolutie te beginnen. We leven in toenemende mate in een digitale wereld.
 
Wist je dat er een verschil is tussen het World Wide Web en het internet? De laatstgenoemde is simpelweg de verbinding tussen computers over de hele wereld om informatie te delen. Het internet bestaat daarentegen uit verschillende servers en wanneer iemand een website maakt, "huurt" hij ruimte op deze servers. Mensen die ze bezitten en ruimte te huur aanbieden, worden webhosts genoemd. Met andere woorden: het World Wide Web is een virtuele realiteit waarmee we met elkaar communiceren, online bedrijven oprichten en nog veel meer.
 

Een veelbelovende branche

Het creëren, vormgeven en onderhouden van het steeds belangrijker wordende World Wide Web is natuurlijk een behoorlijk karwei. Maar dat is juist een enorme kans voor jou! Er is dan ook enorm veel vraag naar bijvoorbeeld web designers, grafisch vormgevers en content managers. Omdat dit soort personeel zeer gewild is, behoort de IT-branche tot de best betaalde sectoren ter wereld. Dit motiveert steeds meer jonge mensen om een ​​carrière in de informatietechnologie na te streven en zich bij onze school aan te sluiten. Hoor jij hier straks ook bij?

Jouw sleutel tot een glansrijke carrière in de IT-sector

De grote vraag is natuurlijk: heb je een universitair diploma nodig voor een succesvolle IT-carrière? Nou, dankzij het World Wide Web is het tegenwoordig mogelijk om vanuit huis je kennis en vaardigheden op dit gebied bij te schaven

We begrijpen dat mensen verschillende verantwoordelijkheden hebben en we hechten veel waarde aan jouw tijd. Daarom studeer je met onze thuisstudies vanaf je favoriete plek en in je eigen tempo. Daarnaast krijg je persoonlijke en professionele begeleiding van je docent

Ook aan de slag in deze booming sector? Schrijf je dan vandaag nog in voor een van onze thuiscursussen uit het thema ICT & Webdevelopment en start meteen!


relatedBlogs

5 goede redenen om een thuisstudie te volgen

Vijf tips om goede foto’s te maken

Volg het voordeligste pad naar jouw droomcarrièrepreviousLabel

Zo vind je de opleiding die het best bij jou past

nextLabel

Van opera tot hardrock: docent Nick Leyers over zijn leven in de muziekindustrie

mostRead


De 3 belangrijkste verschillen tussen NHOC en MBO

10/01/2019

5 goede manieren die klanten waarderen

15/11/2018

Beginnen met een thuisstudie? Stel jezelf deze vijf slimme vragen!

02/11/2018

relatedCourses


InDesign

Met onze thuisstudie InDesign leer jij snel de kneepjes van het vak.

Creatief Grafisch Ontwerpen

Volg de thuisstudie Creatief Grafisch Ontwerpen en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

Dreamweaver - Adobe

Volg de cursus Dreamweaver - Adobe en studeer waar en wanneer je wil.

Illustrator

Volg de up-to-date thuisstudie Illustrator en studeer op je eigen tempo.

Photoshop

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Photoshop.

studyCategories


Computervaardigheden

ICT & Webdevelopment

blogTags


ITWebdeveloperWebdesignWordpressStuderenStudieCursusOpleiding

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0