NHBO Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 90, Rotterdam , NL

freeWifi

generalInfo

Let op: NHBO Rotterdam is momenteel alleen op afspraak geopend. Op NHBO locatie Rotterdam organiseren we diverse klassikale opleidingen en workshops. Je kunt langskomen voor vrijblijvend persoonlijk studieadvies en het inkijken van cursusboeken.

trainingAdvice
  • monday:closed
  • tuesday:closed
  • wednesday:closed
  • thursday:closed
  • friday:closed
  • saturday:closed
  • sunday:closed
lessonPlanning

lessonPlanningText Rotterdam lessonPlanningText2.

Aan de rand van Rotterdam, net naast de A16, vind je NHBO Rotterdam. We zijn gevestigd in gebouw Trias 1. op de begane grond.
 
Deze moderne en ruime locatie is voorzien van prachtige praktijklokalen voor lessen in schoonheidsverzorging, zoals pedicure en visagie. De overige lokalen zijn uitermate geschikt voor theorielessen.
 
NHBO Rotterdam heeft geen kantine. Wel is er een keuken voor koffie en thee, en een koelkast en magnetron. In je pauze kun je in 10 minuten lopen terecht op het terrein van de Erasmus Universiteit, waar zich een supermarkt bevindt. Bij metrostation Kralingse Zoom vind je een snackbar en een broodjeszaak.

directions


Car

NHBO Rotterdam is gelegen op het 'Brainpark'. Dit is met de auto gemakkelijk bereikbaar vanaf de A16, afslag 25 Capelle a/d IJssel. We zijn gevestigd in gebouw Trias I. De locatie biedt voldoende parkeergelegenheid.

Bus/Tram

Wanneer je met het openbaar vervoer reist, neem je de bus of metro naar station Kralingse Zoom. Vanuit hier is het 9 minuten lopen naar K.P. van der Mandelelaan 90 (Gebouw Trias I).

Train

Het dichtsbijzijnde treinstation is Rotterdam Blaak. Vanaf daar gaat er elke paar minuten een metro (A, B of C). Stap uit bij de halte Kraningse Zoom.

NHBO Rotterdam

We zijn gevestigd in gebouw Trias I. De locatie biedt voldoende parkeergelegenheid.

campusText2

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons