teacherLabel

Mirjam van de Veen

4.7 / 5
Mirjam van de Veen is al vele jaren een vast gezicht in ons docententeam. Zij is onze docent Boekhouden. Met haar ervaring staat ze graag onze studenten bij om hen soepel door de wondere, maar soms ook beetje lastige, wereld van het boekhouden heen te loodsen.
readMore

Mirjam van de Veen givesCourses

Boekhouden - Basis

homeLabel

study247

Het diploma Boekhouden is een waardevolle versterking aan je cv

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses