Erkenningen

Mediaschool.nl, onderdeel van NHBO, doet zijn uiterste best om elke dag opnieuw de kwaliteit van haar professionele opleidingen te verbeteren. Daarom laat zij zich op regelmatige basis auditen door verschillende externe en interne partners.

Hieronder vind je een samenvattende beschrijving van alle erkenningen, certificeringen en registraties die de onderwijsinstelling heeft.

Certificate image

Geregistreerd bij het CRKBO

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Opname in dit register betekent we voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs. Ook onze docenten zijn opgenomen in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van btw. Dat maakt jouw opleiding extra voordelig.

Voor meer informatie over het CRKBO, de kwaliteits- en de auditvereisten kijk je op de website van CRKBO.

Lid van NRTO

NHBO is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor onderwijsaanbieders. Dat betekent dat NHBO Klassikaal de Gedragscode onderschrijft en aan de doelstellingen, regels en normen en waarden van deze branchevereniging voldoet. Het NRTO-keurmerk is een erkenning voor hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Zo is de kwaliteit en professionaliteit van de onderwijsinstelling gewaarborgd.
Certificate image
Certificate image

ISO 9001:2015 gecertificeerd

NHBO is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit certificaat is een ijzersterke kwaliteitsgarantie. Het bewijst dat onze organisatie op een gestructureerde en efficiënte manier is georganiseerd, en aan kwaliteitsbeheersing én kwaliteitsborging doet. Het label betekent dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en opleidingsprocedures aanwenden om jou een opleiding van kwaliteit te garanderen.
 
Onze onderwijsinstelling gebruikt het label om de efficiëntie van de organisatie continu te verhogen. Zo verzekeren we dat het didactisch materiaal, de studiebegeleiding en de opleidingen ook in de toekomst aan jouw eisen voldoen. Om het label te mogen dragen wordt onze onderwijsinstelling jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke externe partij. Voor meer informatie ga je naar de website van het auditbureau.

Associatie voor Examinering

We hebben voor meerdere opleidingen een samenwerking met de Nederlandse Associatie voor Examinering. Onze opleidingen bereiden je direct voor op het examen dat je zelf bij de Associatie kan aanvragen en afleggen. Je ontvangt hiervoor een Associatie diploma. De Nederlandse Associatie voor Examinering is al 70 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel de optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. Onze opleidingen zijn een kwalitatief hoogstaande én voordelige voorbereiding op deze professionele examens.
Certificate image