Erkende kwaliteit

NHOC is in het bezit van het ISO 9001:2015 certificaat. Jaarlijks wordt onze onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditoren. Zij beoordelen of de kwaliteit van de opleidingen, het didactisch materiaal, de studiebegeleiding en de processen binnen de organisatie voldoen aan de Nederlandse standaard. Een ISO 9001:2015 certificering is jouw garantie voor een opleiding van topkwaliteit. NHOC is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook onze docenten zijn allemaal ingeschreven in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van btw en daarom extra voordelig.

Associatie voor Examinering

Associatie voor Examinering

We hebben voor meerdere opleidingen een samenwerking met de Nederlandse Associatie voor Examinering. Onze opleidingen bereiden je direct voor op het examen dat je zelf bij de Associatie kan aanvragen en afleggen. Je ontvangt hiervoor een Associatie diploma. De Nederlandse Associatie voor Examinering is al 70 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel de optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. Onze opleidingen zijn een kwalitatief hoogstaande én voordelige voorbereiding op deze professionele examens.

PVKO

PVKO

De Ondernemersschool NHOC is lid van het Platform voor Klantgericht Ondernemen, PvKO.

Bij de Ondernemersschool staat de student centraal. Lidmaatschap bij het PvKO bewijst dat onze organisatie bewust, en op een gestructureerde wijze, voortduren bezig is de dienstverlening richting onze studenten te verbeteren. Middels dit platform zijn we in staat om met een selecte groep professionals onze kennis te bundelen en ons constant te blijven ontwikkelen op het gebied van kwaliteit, klantgerichtheid en serviceverlening.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0