NHBO vroegboekkorting

Nieuwe planning

De nieuwe planning is weer rond! Je hebt wederom een ruime keuze in klassikale opleidingen, bijvoorbeeld in de studierichtingen beauty, coaching, interieur, media, voeding en meer. Bekijk ons klassikale aanbod. Zet nu de eerste stap richting jouw nieuwe carrière!

Vroegboekkorting

Wanneer je je uiterlijk 3 maanden vóór aanvang van de opleiding inschrijft en betaalt, verzeker je jezelf van een plaats én ontvang je ook nog eens 10% korting op je opleiding! Gebruik onderstaande kortingscode op het inschrijfformulier.

Kortingscode: VROEGBOEK

Tijdelijk: Súper-vroegboekkorting

Ben jij er echt als de kippen bij? Wanneer je je uiterlijk 4 maanden vóór aanvang van de opleiding inschrijft en betaalt, ontvang je maar liefst 20% korting op je opleiding! Gebruik hiervoor onderstaande kortingscode op het inschrijfformulier.

Kortingscode: BEFIRST

Voorwaarden:

• Deze actie is niet te combineren met andere kortingen of acties.
  • Deze actie is niet geldig bij betaling van het lesgeld in termijnen.
  • Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen en voor cursussen waarvoor de student niet in het verleden was ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die zich veertien dagen voorafgaand aan deze actie hebben ingeschreven en die gebruik willen maken van het herroepingsrecht, kunnen geen gebruikmaken van deze korting.