teachersHeading

Onze school is een echte ondernemersschool. Al onze docenten zijn vakspecialisten met jarenlange ervaring als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij leren je de echte praktijk, zodat je meteen aan de slag kunt gaan binnen de mediabranche. Bovendien geven ze je extra tips om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over het opbouwen van een professioneel netwerk of het bepalen van uurtarieven. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux.

Wil je graag lesgeven aan onze school? Bekijk hier alle openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde docenten om het cursusaanbod uit te breiden!

Astrid Verhulst

gives courseTeachers Microsoft Excel  andTeachersOverview 2 moreCourses

Jolieke Ubachs

gives courseTeachers InDesign  andTeachersOverview 2 moreCourses

Jose Beumers

gives courseTeachers Drama  andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0