teacherLabel

Frenck Verheijen

4.2/5

Frenck Verheijen is een professionele managementcoach, die zich als bedrijfskundige gespecialiseerd heeft in het toepassen van beproefde -state of the art- principes van persoonlijke effectiviteit en succesvol leiderschap.
 
Dit met een trackrecord van meer dan 300 coaches en de begeleiding van een 100-tal teams in zowel profit als non-profit organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Deze schat aan praktische ervaringen zijn verwerkt in deze opleiding. Je leert de beste manier om slimmer te werken als manager, beter te communiceren en medewerkers te motiveren, invloed uit te oefenen, en het meest effectief en dienend te zijn aan een top presterend team!
 
Ik wens je veel plezier en succes met deze opleiding!

teacherGivesCourse Management Basisand NEMAS Middle Management.

Frenck Verheijen givesCourses

Management Basis

Praktijkgerichte cursus met individuele begeleiding door een professionele docent.

NEMAS Middle Management

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo