Cursus

OPLEIDING

All You Can Study

Wil jij...

 1. Jouw leergierigheid op de proef stellen
 2. Keuze uit meer dan 300(!) cursussen en opleidingen
 3. Meerdere opleidingen tegelijkertijd volgen
 4. Zo veel mogelijk kennis opdoen in zo veel mogelijk relevante vakgebieden
 5. Begeleiding van een persoonlijke opleidingsconsulente voor het verwezenlijken van jouw dromen

Allrounder, een beroep met toekomst!

Waarom kiezen voor één opleiding als er nog zoveel meer is? Met het All You Can Study traject kies je voor het summum in de opleidingswereld; je betaalt één bedrag en volgt een jaar lang zo veel opleidingen als je zelf wilt!

Met een AYCS-traject start je wanneer het jou uitkomt. Als AYCS’er krijg je maximale service: jij krijgt een persoonlijke opleidingsconsulente die je begeleidt bij het verwezenlijken van je dromen. Samen bepaal je de samenstelling van je studies en maak je een tijdsplanning. Uiteraard is dit plan niet bindend. Jij beslist lekker zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je gaat starten.

Je kunt kiezen uit meer dan 300 cursussen. Wanneer wil jij beginnen?
 • Studeer thuis op je eigen tempo
 • Persoonlijke begeleiding gegarandeerd
 • Up-to-date en praktijkgerichte cursus
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Diploma

  Thuisstudie

  12 maanden

  1495.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

JE KUNT ELKE DAG STARTEN

Ontdek ook ons
klassikale aanbod

PROGRAMMA

all you can study, AYCS, allrounder, allround, thuisstudie, thuisonderwijs, volwassenenonderwijs, avondonderwijs, online cursus, online studie, online diploma

Toekomstmogelijkheden

 • Zelfstandige
 • Werken in loondienst
 • Workshops en trainingen geven

Vaardigheden

Jij bepaalt welke skills je leert. Deze zijn namelijk afhankelijk van de studies die je kiest. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Starten als zelfstandige
 • Je cliënten vriendelijk ontvangen
 • Een behandeling voorbereiden en uitvoeren
 • De online aanwezigheid van je bedrijf verbeteren
 • Zorgen voor meer omzet met social media
 • De juiste technieken toepassen in een gesprek
 • Signalen in lichaamstaal herkennen en vertalen
Proefhoofdstuk

Word een echte vakexpert

Creëer een ruime keuze aan carrièremogelijkheden

Profiteer van korting op het lesgeld

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, word je een echte professional in je vakgebied. Je combineert namelijk 0 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

Je gaat op je eigen tempo met de opleiding aan de slag en kan per module onbeperkt examen afleggen. Jouw docent staat je gedurende het studietraject online bij via onze e-campus. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding All You Can Study bespaar je maar liefst € -1495. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding All You Can Study volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

all you can study, AYCS, allrounder, allround, thuisstudie, thuisonderwijs, volwassenenonderwijs, avondonderwijs, online cursus, online studie, online diploma

Studeren waar en wanneer je wilt

Online begeleiding van een professional

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Goed om te weten over deze cursus All You Can Study

Mag ik voor het All You Can Study traject iedere studie kiezen die ik wil?
Ja, al onze actuele studies uit het aanbod kun je kiezen om tijdens dit traject te volgen. Uitzondering hierop zijn de allround studietrajecten. Je kunt wel de losse onderdelen van de allround trajecten volgen.
Hoeveel studies mag ik in dit traject volgen?
Je volgt in dit traject steeds maximaal drie studies tegelijkertijd. Als je één van deze studies met een diploma hebt afgerond, kun je een volgende studie uitkiezen uit ons aanbod. Hoeveel studies jij in het traject in totaliteit volgt, hangt dus af van je snelheid.
Waarom kies ik voor deze studie?
Met deze cursus volg jij een praktijkgerichte studie die is geschreven door een docent die zelf het beroep beoefent. Op die manier profiteer jij van praktische tips die in de meeste boeken niet te vinden zijn. Flexibiliteit staat in jouw studietraject op de eerste plaats: jij bepaalt waar en wanneer je studeert en ook wanneer je het examen aflegt. Dit kan iedere werkdag op onze een van onze kantoren. Examen afleggen kan trouwens tot 5 jaar na inschrijving. Heb je na je eerste jaar langer begeleiding nodig van jouw persoonlijke docent? Ook dat is mogelijk.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Studieverloop

Deze opleiding bestaat uit meerdere thuisstudies. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleidingen. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Benodigde materialen

Jouw studiepakket bestaat uit theoriemappen van de studies die jij zelf uitkiest. Je volgt maximaal drie studies tegelijkertijd. Ben je voor een studie geslaagd, dan kun je er een nieuwe bijkiezen. Het materiaal per studie sturen we natuurlijk steeds naar je toe.

Praktijkervaring en stage

Wil je jouw kennis uit de opleiding All You Can Study direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt per module een examen af. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma.

all you can study, AYCS, allrounder, allround, thuisstudie, thuisonderwijs, volwassenenonderwijs, avondonderwijs, online cursus, online studie, online diploma

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor De Ondernemersschool

De Ondernemersschool is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1495.00 euro. Dit bedrag omvat alle theoriemappen van de studies die je volgt, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docenten, alle examena (en eventueel herexamens) en de diploma's van de studies die je succesvol afrondt binnen jouw All You Can Studyjaar.

Erkende kwaliteit

De Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 1614.60 euro in plaats van 1495.00 euro. Je bespaart dus 119.6 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 07 70.

Betaalschema

 1. € 360.00 -
 2. € 313.65 -
 3. € 313.65 -
 4. € 313.65 -
 5. € 313.65 -
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

Laatste weetjes over All You Can Study

InschrijvenContact

Interessant voor jou

INSCHRIJVEN CONTACT