Ballonvouwen (Hobby)

, een beroep met toekomst!

Wil jij de show stelen op (kinder-)feestjes en partijen? Schrijf je dan in voor onze cursus Ballonvouwen! Je wordt begeleid door een ervaren docent die je alles vertelt over materialen en benodigdheden, het opblazen en knopen van ballonnen, basishandelingen, kleding: hoedjes, vleugels, kostuums, figuren met speciale ballonnen, iets moeilijkere figuren, ballondecoratie, tips & trucs als artiest, en de wettelijke omkadering.

Ballonvouwen als hobby

• Opblazen en knopen van ballonnen
    • Basishandelingen

• Materialen en benodigdheden
    • Opblazen en knopen van ballonnen
    • Basishandelingen
    • Kledij: hoedjes, vleugels, kostuums
    • Figuren met speciale ballonnen
    • Iets moeilijkere figuren
    • Ballondecoratie
    • Trucjes en weetjes als artiest

hobbycursus ballonvouwen, cursus ballonvouwen, ballon, ballonnen, kinderen

Goed om te weten over deze cursus Ballonvouwen (Hobby)

Materiaal Nodig?

Wil je jouw kennis uit de opleiding Ballonvouwen (Hobby) direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Ballonvouwen (Hobby).

hobbycursus ballonvouwen, cursus ballonvouwen, ballon, ballonnen, kinderen

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 179.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Laatste weetjes over Ballonvouwen (Hobby)