Budgetcoach

1. Gezinnen, bedrijven, verenigingen en gemeentes helpen om weer overzicht te krijgen in hun financiële huishouding
  2. Weten hoe je verschillende oorzaken achter financiële problemen achterhaalt
  3. Leren over nuttige budgettaire handvatten voor een beter financieel overzicht
  4. Leren hoe je samen met jouw cliënt kunt werken aan financiële verbetering
  5. Weer rust kunnen bieden aan jouw cliënten op financieel gebied

Budgetcoach, een beroep met toekomst!

Wil jij beter zicht op een financiële huishouding krijgen? Mensen tips geven om hun budget beter te gebruiken? En verstandig leren investeren of slim beleggen? Schrijf je in voor onze dagtraining Budgetcoach.

Je krijgt les van een ervaren, professionele budgetcoach. Deze coach leert je onder andere alles over: overzicht krijgen in de financiën van een cliënt, handvatten om orde te scheppen in financiën en het achterhalen van de oorzaken van eventuele betalingsachterstanden.

Word een topper op financieel gebied en help gezinnen, bedrijven, ondernemingen, verenigingen en gemeentes bij het oplossen van hun financiële en budgettaire problemen.

Certificaat

1 les

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Budgetcoach

Amsterdam31/10/201931/10/201909u00 - 17u00Don
Arnhem08/11/201908/11/201909u00 - 17u00Vrij
Rotterdam11/01/202011/01/202009u00 - 17u00Zat

opleiding budgetcoach, cursus budgetcoach, workshop budgetcoach, budget coach worden, budgetbeheer cursus, omgaan met geld, cursus uit de schulden komen, Budget, schulden, schuldhulp, financieel, coaching, bank, geld, tekort, krediet

• Starten als zelfstandig budgetcoach
  • Als budgetcoach werken bij een sociale organisatie
  • Workshops geven

• De financiën van cliënten helpen op orde te krijgen
  • Cliënten coachen en handvatten aanreiken
  • Budgetteren

• Overzicht krijgen in de financiën van een cliënt
  • Handvatten om orde te scheppen in financiën
  • Het achterhalen van de oorzaken van eventuele betalingsachterstanden
  • Hoe je samen met de cliënt werkt aan verbetering
  • Budget plannen in samenwerking met je cliënt

Goed om te weten over deze cursus Budgetcoach

Wordt de workshop aangeboden bij mij in de buurt?
Onze opleidingen en workshops worden op verschillende locaties ingepland. De actuele planning met de daarbij horende steden, vind je op onze website. Staat jouw stad er niet bij? Stuur ons dan een bericht en we geven je een seintje zodra de opleiding op de locatie van jouw keuze wordt aangeboden.
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Wat moet ik meenemen naar de les?
Ongeveer twee weken voordat jouw workshop start, sturen we je nog een herinnering. In deze e-mail staat allerlei praktische informatie, zoals de locatie, het rooster van je lesdagen en eventuele materialen of kleding die je mee moet nemen.
Wanneer ontvang ik de meer informatie over de opleiding waarvoor ik me heb ingeschreven?
Nadat we jouw betaling intern hebben verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding. Indien je je meer dan twee weken voor de start van een opleiding hebt ingeschreven, krijg je hiervan nog een reminder. Maak het jezelf gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel op onze website. Je ziet daar voor elke opleiding waarvoor je je hebt ingeschreven alle praktische informatie (zoals de uren waarop je verwacht wordt, het lokaal, wat je nodig hebt, enz.). Er staat zelfs een agenda op! Zijn er wijzigingen, dan worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Dus check deze pagina regelmatig opnieuw tot voor de start van je opleiding.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.
Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

De workshop Budgetcoach bestaat uit 1 les van 8 uur. In het overzicht met de startdata van de workshop Budgetcoach vind je de mogelijke lesdagen terug.

Voor deze workshop zorgen wij voor al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Je hoeft zelf dus geen extra materiaal te kopen. Neem wel een laptop of schrijfmateriaal mee om aantekeningen te maken.

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 139.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 150.12 euro in plaats van 139.00 euro. Je bespaart dus 11.12 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.