Copywriter

1. Verschillende doelgroepen leren bereiken met behulp van pakkende teksten
  2. Scherp kunnen schrijven voor verschillende media: internet, televisie en radio
  3. Leren hoe jouw teksten kunnen aanzetten tot verkoop
  4. Weten hoe je een correcte schrijfstijl hanteert
  5. Een creatieve baan in de reclamewereld

Copywriter, een beroep met toekomst!

Kun jij met jouw teksten de aandacht van de lezer trekken?

Copywriting is meer dan ‘writing’ alleen, je schrijft commerciële teksten die overtuigen en mensen aanzetten tot actie. Daarvoor moet je goed weten en begrijpen waar je lezer behoefte aan heeft. Je moet dus een echte kameleon zijn met een killer inlevingsvermogen. Toveren met woorden is jouw field of expertise. Wil je taal inzetten in je toekomstige carrière als copywriter? Tijdens de lessen leer je wervende teksten schrijven voor bijvoorbeeld websites, advertenties, persberichten en social media.

Krijg tips en tricks hoe je jouw originele ideeën omzet in een flitsende verkoopboodschap en de deadline kunt halen!

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Copywriter

Breda09/11/201925/01/202009u00 - 12u00Zat
Eindhoven09/01/202012/03/202018u00 - 21u00Don
Arnhem27/01/202030/03/202018u00 - 21u00Maa

opleiding copywriting, cursus copywriting, workshop copywriting, copywriting leren, copywriter worden, copywriting, copywriter, schrijven, schrijver, redacteur, redactie, tekstschrijven, communicatie, marketing, klassikaal

• Als copywriter bij een reclamebureau of marketing-communicatiebureau werken
  • Als copywriter bij een bedrijf op de marketing- of communicatieafdeling werken
  • Als freelance copywriter aan de slag
  • Je eigen blogs, verhalen of biografie schrijven

• Kunnen schrijven voor diverse mediakanalen, online en offline
  • Weten hoe je doelen bepaalt
  • Je kunt schrijven voor diverse doelgroepen
  • Je kunt creatief denken en schrijven

• Je toekomstmogelijkheden als copywriter
  • Starten als zelfstandig copywriter/freelancer
  • Het vinden van je eerste opdrachten
  • Persberichten en speeches schrijven
  • Flitsend schrijven voor radio en televisie
  • Eigenschappen van een goede copywriter
  • Schrijven voor het internet en social media
  • Doelgroepen en doel van de opdracht bepalen
  • Een concept bedenken
  • Creatief brainstormen
  • Werken in de reclamewereld
  • Overheidscommunicatie en bedrijfsbladen
  • Een correcte schrijfstijl hanteren
  • Omgaan met deadlines
  • Vlotte schrijftips en tricks

Goed om te weten over deze cursus Copywriter

Wordt de opleiding aangeboden bij mij in de buurt?
Onze opleidingen worden op verschillende locaties ingepland. De actuele planning met de daarbij horende steden, vind je op onze website. Staat jouw stad er niet bij? Stuur ons dan een bericht en we geven je een seintje zodra de opleiding op de locatie van jouw keuze wordt aangeboden.
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Onze ervaring leert ons dat de interesse voor de opleiding studenten verbindt. Leeftijd speelt hier geen rol in. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.

De opleiding Copywriter bestaat uit 9 lessen. Elke les duurt 3 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Copywriter vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Voor deze opleiding hoef je geen extra materiaal te kopen voor tijdens de lessen. Neem alleen een laptop en/of notitieblok mee voor je aantekeningen. Het lesboek ontvang je tijdens de eerste les.

Tijdens de laatste les leg je een examen af. Dit bestaat uit een theorie examen waarin we jouw kennis toetsen en een praktijkopdracht zoals je tijdens de lessen hebt geoefend. Wanneer je minstens 60% scoort voor beide onderdelen, ben je geslaagd. Je ontvangt dan per post het diploma Copywriter. Je bent direct inzetbaar op de arbeidsmarkt of je kunt als zelfstandige starten.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 569.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 614.52 euro in plaats van 569.00 euro. Je bespaart dus 45.52 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

4. € 144.84 - Startdatum van je opleiding + 2 maanden
Inschrijven met termijnbetalingen