Cursus

OPLEIDING

Instagram (Professioneel)

Wil jij...

 1. Weten hoe je Instagram professioneel inzet en zo de aandacht van klanten trekt op een van de grootste social media-kanalen
 2. Via Instagram een scala aan mensen vinden en jouw bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier tonen
 3. Leren over het gebruik van geschikte filters en hashtags
 4. Social media-verantwoordelijke worden binnen je bedrijf
 5. Zelfstandig social media-expert worden

Instagram specialist, een beroep met toekomst!

Instagram is niet meer weg te denken binnen een hedendaagse marketingstrategie. Kennis van deze veelgebruikte app is dan ook essentieel voor elk bedrijf. Wil jij weten hoe je Instagram professioneel inzet en zo de aandacht van klanten trekt op een van de grootste social media-kanalen? Dan is deze dagopleiding de uitgelezen kans!

Via Instagram bereik je een scala aan mensen en toon je jouw bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier. Na deze cursus weet je hoe je een professioneel account aanmaakt, aanvult aan de hand van een sterk uitgedacht contentplan en hoe je volgers lokt én houdt. Ook leer je over het gebruik van geschikte filters en hashtags.

Go viral en zie binnen de kortste keren het positieve effect op jouw omzet!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  8 lesuren

  209.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Instagram (Professioneel)

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Amsterdam17/01/202017/01/202009u00 - 17u00Vrij
Breda12/02/202012/02/202009u00 - 17u00Woe

PROGRAMMA

instagram, blog, post, foto, filter, avondonderwijs, dagopleiding, instafood, NHBO, cursus Instagram

Toekomstmogelijkheden

 • Social media-verantwoordelijke binnen je bedrijf
 • Zelfstandig social media-expert
 • Aanvulling op je social media-marketing skills
 • Commununicatiespecialist

Vaardigheden

 • Jij weet perfect hoe Instagram werkt
 • Jij weet hoe, wanneer, maar vooral ook wélke foto's je het beste gebruikt
 • Je bewerkt afbeeldingen als een echte pro met de juiste filters
 • Jij weet hoe je geo-tagging en hashtags correct toepast en zo je vindbaarheid optimaliseert
 • Wie volg je en wie niet? Jij weet wie interessant is en hoe je met favorieten werkt
 • Je gebruikt vlotjes Instagram Stories en andere Instagramtools
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Hoe werkt Instagram?
 • Het maken en uploaden van foto´s met je smartphone
 • Instant opvallen met een unieke stijl en duidelijke content
 • Alles over de tools: van filters, over geo-tagging, tot hashtags
 • Comments en favorites
 • Het maken en uploaden van video´s met je smartphone
 • Instagram als ultieme marketingtool: volgen en gevolgd worden
 • Viraal gaan

instagram, blog, post, foto, filter, avondonderwijs, dagopleiding, instafood, NHBO, cursus Instagram

Onze docenten

Yvonne Fortgens

Ik ben Yvonne, aangenaam! Ik woon samen met mijn man en Jack Russel Joep in het Westland. Ik heb een voorliefde voor het Bourgondische leven en het strand.

Met een achtergrond in de (exclusieve) hospitality en jarenlange werkervaring als commercieel trainer, zit gastvrijheid en ondernemen in mijn bloed. Daarnaast bezocht ik in mijn vrije tijd regelmatig beautysalons. Enkele jaren geleden besloot ik onder meer door een flinke reorganisatie een carrière switch te maken. Ik volgde mijn hart en besloot mijn eigen beautysalon te openen en dit te combineren met freelance trainer/docentschap.

Je ziet het; afwisseling is een absolute drijfveer voor mij. Daarom help ik mijn echtgenoot met de online marketing van zijn succesvolle wijnhandel. Ik verzorg de sociale media en onderhoud de websites van onze bedrijven. Zo kan ik alles wat ik leuk vind met elkaar combineren. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten!

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Instagram (Professioneel)

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Instagram (Professioneel) bestaat uit 1 les. De les duurt 8 uur en valt op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Instagram (Professioneel) vind je alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les ontvang je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Jouw persoonlijke docent stelde de cursus op maat samen. Zelf moet je je smartphone en bijhorende oplader meenemen naar de les.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

instagram, blog, post, foto, filter, avondonderwijs, dagopleiding, instafood, NHBO, cursus Instagram

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 209.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 225.72 euro in plaats van 209.00 euro. Je bespaart dus 16.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 45.72 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

INSCHRIJVEN CONTACT