Cursus

OPLEIDING

Personal Shopper

Wil jij...

 1. Saaie kleerkasten leren omtoveren in gevarieerde en geslaagde garderobes
 2. Klanten helpen bij het uitkiezen en het passen van kleding
 3. Van de winkelstraat jouw werkplek maken
 4. Jouw passie voor fashion en shoppen vertalen naar een baan

Personal shopper, een beroep met toekomst!

Jij kent de winkelstraat als de binnenkant van je broekzak! Met jouw passie voor styling en de kennis uit deze stoomcursus Personal Shopper behoren modeflaters tot het verleden.

Shopping is your middle name en fashion your passion. Je kunt de leukste outfits kiezen en biedt begeleiding tot in het pashokje. Met jou als personal shopper tover je saaie garderobes om tot pareltjes waar je blij van wordt. Je geeft advies dat precies past bij de smaak van je klant en helpt mensen hun eigen stijl creëren.

Mensen helpen met een complete re-styling? Ze moeten jou bellen!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  7 lesuren

  139.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Personal Shopper

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Amsterdam24/04/202024/04/202009u00 - 16u00Vrij
Rotterdam18/06/202018/06/202019u00 - 02u00Don

PROGRAMMA

persoonlijke shopper, personal shopper, personal shopping, winkelen in opdracht, kledingadviseur, kledingadvies, garderobeadviseur, mode, fashion, stijladviseur, stijladvies

Toekomstmogelijkheden

 • Kleur-, Stijl- en Imagoconsulent (Specialisatie Personal Shopper)
 • Modestylist (Specialisatie Personal Shopper)
 • Eigenaar/Medewerker Kledingzaak (Specialisatie Personal Shopper)
 • Medewerker Shoppingcentrum (Specialisatie Personal Shopper)

Vaardigheden

 • Kunnen bepalen welke kledingstukken er in een garderobe ontbreken of aan vervanging toe zijn
 • Samen met je cliënt bepalen welke winkels of merken voor hem/haar passend zijn
 • Je cliënt kunnen begeleiden bij het passen en selecteren van een perfecte outfit
 • Omgang met je klanten en netwerken
 • Succesvol worden als zelfstandig personal shopper
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Hoe creëer ik de perfecte look voor een speciale gelegenheid?
 • Hoe geef ik het beste stijl- en kleuradvies?
 • Hoe kleed ik mezelf het beste tijdens een shoppingsessie?
 • Hoe schat ik iemands persoonlijkheid in en hoe stem ik de kleding daarop af?
 • Hoe pak ik een garderobeplanning aan?
 • Hoe ga ik professioneel en vlot om met klanten?
 • Hoe start ik als zelfstandig personal shopper?

persoonlijke shopper, personal shopper, personal shopping, winkelen in opdracht, kledingadviseur, kledingadvies, garderobeadviseur, mode, fashion, stijladviseur, stijladvies

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Personal Shopper

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.
Wordt de opleiding aangeboden bij mij in de buurt?
Onze opleidingen en workshops worden op verschillende locaties ingepland. De actuele planning met de daarbij horende steden, vind je op onze website. Staat jouw stad er niet bij? Stuur ons dan een bericht en we geven je een seintje zodra de opleiding op de locatie van jouw keuze wordt aangeboden.
Is de opleiding erkend?
NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook onze docenten zijn allemaal ingeschreven in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van btw en daarom extra voordelig! NHBO is in het bezit van het ISO 9001:2015 certificaat. Jaarlijks wordt onze onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditoren. Zij beoordelen of de kwaliteit van de opleidingen, het didactisch materiaal, de studiebegeleiding en de processen binnen de organisatie voldoen aan de Nederlandse standaard. Een ISO 9001:2015 certificering is jouw garantie voor een opleiding van topkwaliteit!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Personal Shopper bestaat uit 1 les. De les duurt 7 uur. In het overzicht met de startdata van de opleiding Personal Shopper vind je alle lesdagen terug.
Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Voor deze workshop hoef je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Neem alleen pen en papier of je laptop mee.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

persoonlijke shopper, personal shopper, personal shopping, winkelen in opdracht, kledingadviseur, kledingadvies, garderobeadviseur, mode, fashion, stijladviseur, stijladvies

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 139.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 139.00 euro in plaats van 139.00 euro. Je bespaart dus 0 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 90.00 - Bij inschrijving
 2. € 49.00 - Startdatum van je opleiding
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, word je een echte professional in je vakgebied. Je combineert namelijk 4 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les. Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Fashion Stylist (Allround) bespaar je maar liefst € 87. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Fashion Stylist (Allround) volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

fashionstylist, fashion stylist, modestilist, mode stilist, mode styling, mode stylist, modecursus, kledingadvies, kledingadviseur, mode advies, mode adviseur, kleuranalyse, kleuradviseur, kleurenconsulent, stijlanalyse, stijladviseur, personal shopping,

Word een echte vakexpert

Creëer een ruime keuze aan carrièremogelijkheden

Profiteer van korting op het lesgeld

Fashion Stylist (Allround)

fashionstylist, fashion stylist, modestilist, mode stilist, mode styling, mode stylist, modecursus, kledingadvies, kledingadviseur, mode advies, mode adviseur, kleuranalyse, kleuradviseur, kleurenconsulent, stijlanalyse, stijladviseur, personal shopping,

Carrièremogelijkheden

 • Zelfstandig modestylist
 • Colour Coach
 • Personal Shopper
 • Workshops over stylingadvies geven
 • Meewerken aan modeshows
 • Medewerker in een kledingwinkel
 • Fashion Blogger

Info over deze allround opleiding

Jij weet altijd precies wat hot is als het om mode gaat. Jij leeft en ademt fashion en jouw levensmissie is het vinden van de juiste kleding voor jezelf of anderen. Wil je nóg meer te weten komen over fashion? Tijdens deze allround opleiding Fashion Stylist leer je de perfecte garderobe samenstellen.

Samen met andere fashionista’s leer je hoe je op een professionele manier een look volledig laat kloppen. De opleiding is heel praktijkgericht, je gaat dus vooral veel dóén. Professionele kleur- en stijlanalyses, personal shopping,... na de laatste les kan jij het allemaal!

Of het nu gaat om kleding, schoenen, accessoires, make-up of algehele uitstraling. Jij laat persoonlijkheden tot bloei komen!

Programma

Module 1: Stylist
Module 2: Kleurenconsulent
Module 3: Imagostylist voor Mannen
Module 4: Personal Shopper
Word Fashionstylist

  Diploma

  Klassikaal

  809.00 euro

Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

Laatste weetjes over Personal Shopper

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

INSCHRIJVEN CONTACT