ICT & Webdevelopment

ICT & Webdevelopment

De wereld van ICT zit vol verborgen geheimen. Deze geheimen ga jij snel ontcijferen als je eenmaal een professional in ICT & Webdevelopment bent geworden.

Onze professionele opleidingen zijn samengesteld door vakspecialisten, zodat jij je helemaal thuis voelt in HTML, CSS en meer. Daarnaast leer je hoe je een webpagina van A tot Z opbouwt.

Bereid je voor op de volgende technologische revolutie. Schrijf je nu in voor een studie in webdevelopment en ICT!


allSubthemesWithinTheme ICT & Webdevelopment

Crypto

Crypto

mhcomingsoon

Grafische software

Grafische software

3 homestudies

Kantoorsoftware

Kantoorsoftware

mhcomingsoon

Online marketing Google

Online marketing Google

mhcomingsoon

Social media ict

Social media ict

mhcomingsoon

Webdesign

Webdesign

2 homestudies


beSureOfYourFuture

IT-kennis wordt op steeds meer banen een basisvereiste, maar het is zeker ook een goede troef om je mee te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Deze opleidingen zorgen er stuk voor stuk voor dat je professioneel aan de slag gaat. Met zo’n diploma op je cv heb je dus de mogelijkheid om als zelfstandige te starten, maar het zorgt er ook voor dat je cv altijd bovenaan de stapel komt te liggen.

"Een van onze IT’ers heeft zich vorig jaar bijgeschoold op het gebied van grafische software. Hij is erin geslaagd om onze webwinkel te bouwen en ervoor te zorgen dat al het betalingsverkeer goed werkt. We raden het onze medewerkers aan om bij jullie een cursus te volgen!" - employerSpeaks

ICT-opleidingen

trendsCapitalized

De digitalisering is in elke sector zichtbaar. Elk bedrijf heeft zijn eigen IT-dienst en als zelfstandige starten zonder website is nu echt ondenkbaar. Op basisscholen leren de allerjongsten coderen alsof het hun tweede taal is en programma’s worden intuïtiever en mobieler. IT-kennis is voor veel banen dan misschien een vereiste, het is en blijft ook een enorme troef die jouw leven makkelijker maakt. Zo wordt jouw cv nog sterker en ben je optimaal voorbereid op elke uitdaging die op je afkomt.

ICT & Webdevelopment, hundredPercentOfTheTime

ICT is een dynamische sector. Vernieuwingen op het gebied van webapplicaties, AI en CMS-systemen dienen zich constant aan. De processen achter alle systemen worden steeds geavanceerder, slimmer en persoonlijker. Dit is hét moment om je te verdiepen in deze technologieën!

"Ik heb altijd al willen leren Photoshoppen, dus ik besloot me in te schrijven voor deze cursus. Al gauw ontdekte ik dat ik er echt goed in was. Ondertussen is het de perfecte creatieve uitlaatklep voor mij. Ik ben dit jaar ook gestart als part-time zelfstandige. Met alles wat ik tijdens het traject geleerd heb, scoor ik nu volop klanten. Het is mijn droom dit ook fulltime te doen. En dankzij deze cursus ben ik al goed op weg." - Joris - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

"Of je doel nu is om je professioneel bij te scholen, een nieuwe baan te vinden of zelfstandig aan de slag te gaan, deze opleidingen zijn voor jou. Stap voor stap maak je kennis met de meestgebruikte computer- en sociale media tools tot je er zelf expert in wordt. Zo creëer je je eigen kansen. Dankzij de begeleiding van een docent met jarenlange expertise leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om er mee aan de slag te gaan."

niceToKnowHeader

  • Zo’n 4,5 miljard mensen gebruiken actief het internet.
  • We spenderen gemiddeld 2,5 uur op sociale media per dag.
  • De eerste versie van Photoshop kwam al in 1990 uit.
  • Er zijn meer dan 5000 verschillende soorten digitale munten.
  • De eerste website is eigenlijk een stuk minder oud dan je misschien denkt. Pas in 1991 stond deze online.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0