companyFaqHeader

Algemeen

Mediaschool is onderdeel van de Ondernemersschool B.V. Dit is een internationale opleidingsgroep die opleidingen aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

Ons doel is om jou op een flexibele en praktische manier een beroep te leren. Daarbij krijg je professionele begeleiding van een expert uit het vak. Bijvoorbeeld een online marketeer of fotograaf. Met jouw beroepsdiploma maak je vervolgens direct een kickstart als zelfstandig ondernemer of als medewerker in loondienst.

Financieel

Ondanks onze zeer scherpe tarieven profiteer je soms van extra korting op jouw lesgeld. Alle acties en aanbiedingen vind je terug op onze website.

Studeert een van jouw gezinsleden al bij ons en wil jij ook beginnen met studeren? Kies dan voor gezinsstuderen! Per extra gezinslid betaal je slechts 99 euro in plaats van het volledige bedrag. Dit is een stuk voordeliger. Bovendien werkt het motiverend om samen te studeren. Win-win!

Inschrijven

We verwerken jouw inschrijving als je online bent ingeschreven en je betaling is voldaan. Je ontvangt dan binnen een werkdag een bevestiging van inschrijving en betaling.

Thuisstudies

Onze opleidingen zijn van topkwaliteit, voldoen aan de hoogste eisen en zijn zeer voordelig! Dat komt omdat wij dure reclamecampagnes of het uitdelen van ‘gratis’ tablets vermijden. Bovendien zijn we door onze schaalgrootte, een internationale opleidingsinstelling, in staat om zeer voordelig lesmateriaal beschikbaar te stellen aan onze studenten.

Vacatures

Zeker weten! We zijn altijd erg blij met docenten en medewerkers die bij ons aan de slag willen gaan. Bekijk hier al onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Stage

Als je stage wilt lopen, dan verwachten we dat je zelf op zoek gaat naar een stageplaats. Laat het ons gerust weten als je een stageovereenkomst nodig hebt.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, dan staan onze opleidingsadviseurs voor je klaar. Je bereikt ons via de chat op deze website, telefoon (076 8080 550) of e-mail (info@thuiscursus.nl).

Met feedback zijn we enorm geholpen. Daarom moedigen we je aan om je mening te geven aan het einde van de cursus. Je vult daarvoor eenvoudig een beoordelingsformulier in. Deze vind je in je studentenprofiel.

Examen & Diploma

Ben je klaar om jouw examen af te leggen? Ga dan naar je studentenprofiel of de eCampus om het examen in te plannen. Houd hier ook je aanvraag in de gaten om te zien of deze door ons is goedgekeurd. Je legt het examen af op onze locatie in Breda of Rotterdam. De actuele locaties, data en tijden vind je altijd terug op jouw eCampus.

Examen afleggen is gratis. Let er wel op dat je betaling (in termijnen) volledig dient te zijn voldaan. Je kunt jouw ingeplande examen uiterlijk een werkdag van tevoren kosteloos annuleren. Je hebt maar liefst vijf jaar om jouw examen af te leggen. Een (her)examen is in het lesgeld inbegrepen.

eCampus

Op je studentenprofiel vind je jouw persoonsgegevens en opleiding(en) terug. Je logt in op jouw profiel via het icoontje rechts bovenaan op deze website. Je gebruikt hierbij dezelfde gegevens als bij het inschrijven voor jouw opleiding: jouw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.

websiteFaqHeader

Algemeen

Bij ons krijg je het allebei! Dat maakt het nog makkelijker om te studeren waar én wanneer het jou uitkomt. De lesmap krijg je per post thuisgestuurd. De digitale versie staat voor je klaar op de eCampus.

Examen & Diploma

Met ons beroepsdiploma ga je aan de slag als zelfstandige of in loondienst. Dit is mogelijk binnen commerciële beroepen. Een commercieel beroep is een beroepsactiviteit waarvoor de bevoegde overheid geen regels oplegt. Het beroep is dus vrij toegankelijk. Voorbeelden zijn een grafisch vormgever, masseur of coach.

eCampus

De eCampus vind je hier. Je logt in met jouw e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt gebruikt bij jouw inschrijving.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0